Selasa, 02 September 2014

σε όλα τα επίπεδ

Πολλοί στον κόσμο των επιχειρήσεων συνδέσει ένα MBA με φθάνοντας στο αποκορύφωμα της επιτυχίας, ενώ άλλοι το βλέπουν ως περισσότερο από μια απαίτηση που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη στην αγορά εργασίας του επιχειρηματικού κόσμου. Ενώ και οι δύο απόψεις έχουν σίγουρα την αξία τους, ούτε συμπυκνώνει τον πραγματικό σκοπό της κερδίζοντας ένα Μάστερ στη πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων. Βέβαια, υπάρχουν και εκείνοι που κατέχουν πτυχία MBA και έχουν κακή επιχειρηματικό δαιμόνιο ή είναι ανίκανοι να γίνει ποτέ παραγωγικών ηγέτες στην επιχειρηματική κοινότητα. Ομοίως, δεν είναι όλα τα προγράμματα MBA είναι της ποιότητας που θα ωφελήσει πραγματικά τις μεταπτυχιακών φοιτητών που εγγράφονται σε αυτά. Αυτές οι αλήθειες άκρη, το πραγματικό όφελος από ένα πτυχίο MBA έγκειται στο τι μπορεί να συμβεί όταν ένα ενδιαφερόμενο ιδιώτη εισέρχεται σε ένα πρόγραμμα που παρέχει οδηγίες για το πώς να είναι επιτυχής στο πρόσωπο της αντιξοότητες.

Χωρίς αμφιβολία, η τεχνική γνώση των υφιστάμενων επιχειρηματικών πρακτικών είναι κάτι που τα περισσότερα προγράμματα MBA καλύπτει σε βάθος, και για καλό λόγο. Η λειτουργία μιας εταιρείας δεν είναι ένα θέμα που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη, ειδικά με όλα τα πεπερασμένα στοιχεία που πρέπει να παρακολουθήσει σε όλα τα επίπεδα της εταιρικής διαχείρισης σε καθημερινή βάση. Παρόλα αυτά, αυτό που πολλοί αποτυγχάνουν να εξετάσουν είναι η σημασία της διοίκησης της εκπαίδευσης και πώς αυτό μπορεί να διαμορφώσει τις διαδικασίες σκέψης που επιτρέπουν σε πολλούς να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους.

Ακόμη και εκείνοι που δεν είναι παραδοσιακά έμπειροι στην αντιμετώπιση με τους άλλους μπορεί να αποκτήσει μια πλούσια εμπειρία μέσω ενός προγράμματος ΜΒΑ. Επιπλέον, η αυτοπεποίθηση για να έχει ολοκληρώσει μια δύσκολη πορεία της μελέτης μπορεί να παρέχει μια αίσθηση της επιτυχίας που θα μεταφέρει στο χώρο εργασίας. Σε απευθείας σύνδεση προγράμματα MBA είναι ιδιαίτερα ικανοί στην ενστάλαξη μιας αίσθησης της αυτοπειθαρχίας που consummates μια καλύτερη κατανόηση των εγγενών δυνατοτήτων πολλοί δεν συνειδητοποιούν ότι έχουν.

Ένα MBA πράγματι φαίνονται εντυπωσιακά σε ένα βιογραφικό, και από την ίδια τη φύση της μπορεί να ανοίξει τις πόρτες που διαφορετικά δεν θα ήταν διαθέσιμα για να ανοίξει. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να παρέχουν στους στον επιχειρηματικό κόσμο μια καλύτερη κατανόηση του τι χρειάζεται για να είναι ένας ηγέτης, ένας οραματιστής και κάποιος που μπορεί να βρει την επιτυχία και την ευκαιρία που άλλοι έχουν βρει την αποτυχία και στάτους κβο.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar