Selasa, 02 September 2014

ρεί να παρέχει, ό

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η απόκτηση διδακτορικού διπλώματος δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες σταδιοδρομίας, τόσο από την άποψη της επιλεξιμότητας των μισθών και το είδος της απασχόλησης. Δυστυχώς, αυτές οι ευκαιρίες έρχονται στην τιμή του εδώ και πολλά χρόνια από διαφυγόντα κέρδη από την αγορά εργασίας. Πολλοί υποψήφιοι διδακτορικού διπλώματος δεν είναι σε θέση να βρουν εργασία στον τομέα τους, ενώ ασχολούνται ενεργά με το πτυχίο τους, η οποία μπορεί να μειώσει τα κέρδη ακόμη περισσότερο κατά τη διάρκεια της ακαδημαϊκής τους σταδιοδρομίας. Επιπλέον, διδακτορικό πτυχιακά προγράμματα είναι ακριβά, και συχνά απαιτούν από τους υποψηφίους να δανειστεί ουσιαστικά προκειμένου να τις ολοκληρώσει. Από τη θετική πλευρά, ωστόσο, διαφυγόντα κέρδη, ακόμη και αν επενδύσει κατά το χρόνο που κέρδισε, είναι περισσότερο από πιθανό να αποζημιωθούν και τελικά ξεπέρασε τα χρόνια αμέσως μετά την αποφοίτηση. Όσο για την τιμή του κερδίζει το διδακτορικό του δίπλωμα, οι πάροχοι δάνειο σπουδαστών προσφέρουν γενικά πολύ λογικά επιτόκια σε σύγκριση με άλλους δανειστές και να επιτρέπουν στους μαθητές να επιστρέψει κατά τη διάρκεια πολλών ετών, συνήθως χωρίς να απαιτείται οποιαδήποτε καταβολή, μέχρι την αποφοίτηση.

Σύμφωνα με την Υπηρεσία Απογραφής των ΗΠΑ, οι κάτοχοι διδακτορικού διπλώματος πτυχίο θα κερδίζουν, κατά μέσο όρο, ακριβώς κάτω από ένα εκατομμύριο δολάρια περισσότερα από ό, τι το μεταπτυχιακό τους, κρατώντας τους ομολόγους κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους ζωής. Αν οικονομικό κίνητρο ήταν η μόνη εξέταση, κατόχων διδακτορικού βαθμού θα έχουν επαρκή δικαιολογία για να συνεχίσει τις προωθημένες βαθμούς. Συχνά, ωστόσο, οι φιλοδοξίες σταδιοδρομίας των ατόμων υψηλής ειδίκευσης σε γενικές γραμμές, και ιδίως των κατόχων διδακτορικού διπλώματος, δεν μπορεί να μετρηθεί jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   με μισθό και μόνο. Συχνά αποδίδουμε μεγάλη σημασία στις ευκαιρίες που ένα διδακτορικό μπορεί να παρέχει, όπως τη δυνατότητα να κάνουμε ένα είδος της εργασίας που νοιάζονται για και για το οποίο έχουν εκπαιδευτεί. Για το λόγο αυτό, κανένα μεμονωμένο μέτρο δεν μπορεί να περιγράψει ικανοποιητικά τη διδακτορική της αγοράς εργασίας.

Τα ποσοστά ανεργίας για τους δικαιούχους των διδακτορικών τίτλων ευνοούν την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Απόφοιτοι Διδακτορικό πτυχίο είναι σχεδόν πάντα αρκετά σημεία κάτω από τον εθνικό μέσο όρο της ανεργίας. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη την έλλειψη ειδικευμένων ατόμων για πάνω θέσεις κλιμάκιο. Καθώς οι απαιτήσεις εκπαίδευσης για την αύξηση της απασχόλησης, ο ανταγωνισμός συχνά μειώνεται.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πιο διαδεδομένη θετικά αποτελέσματα που κερδίζουν ένα διδακτορικό μπορεί να έχει για την καριέρα κάποιου, μέσω των μελλοντικών κερδών, της απασχολησιμότητας και ικανοποίηση από την εργασία, τα αρνητικά που συνδέονται με την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος γίνονται κάπως ασήμαντος. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν κοιτάξει κανείς τη συνολική περίοδο για την οποία ένα διδακτορικό είναι ένας πολύτιμος πόρος, σε αντίθεση με τα χρόνια που πέρασαν κερδίζοντας. Όσοι επιτύχουν αυτό το εκπαιδευτικό ορόσημο θα είναι σε θέση να καρπωθούν τα οφέλη για μια ζωή.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar